tisdag, oktober 30, 2007

Jobbar på

Är inne i en nattperiod nu, så det blir inte så mkt bloggande. Kikade lite på arbetsgivarens bilder av min arbetsplats och måste ju bara dela med mig av den inspirerande bilden på några av mina arbetskamrater (eller den ser kanske mest lite uppstyltad och rolig ut).

För er som undrar, så är bilden från helikopterplattan, vi är upp dit lite nu och då.

lördag, oktober 27, 2007

Köpte en ny fruktskål i dag


Min syster tycker att jag ständigt är på jakt efter en fruktskål. Det är kanske sant, men fruktskålar är ju dekorativa. Och ja, jag gillar helt enkelt både frukt och snygga skålar. Den här hittade jag på mias.

Ni får ursäkta bildkvalitén, men kameran hade laddat ur, så fotot är taget med mobilen.

fredag, oktober 26, 2007

Söt sladd-gömma?

Wofy är inte bara en hund, han är en hejare på att gömma undan alla fula sladdar också. Jag vet inte om jag tycker att den är söt, rolig eller ful. Tror inte att jag skulle vilja ha en hemma. Trevlig helg på er allihopa!

torsdag, oktober 25, 2007

Grytunderlägg deluxe



Snyggt, lite extra lyxigt, grytunderlägg som går att forma i lite olika mönster. Ni kan hitta det här.

onsdag, oktober 24, 2007

måndag, oktober 22, 2007

Det är mycket jul i bloggvärden i dag

Det regnar ute, fuktig dimma och rå luft. Det är oktober, två månader kvar till jul, men överallt kan man läsa små inlägg om vad man vill ha till jul. Börjar bloggvärden bli som varuhusen, ingen känsla för när det är lämpligt med jul?

Hjärtpinnarna hittar ni här, min lilla julkompromiss i oktober.

söndag, oktober 21, 2007

Söndag= Reklamdag

Söndagar är dagen när tonvis med reklam delas ut i svenska hem. För alla liksom jag inte gillar reklam, finns det en snygg skylt att sätta fast på dörren eller brevlådan. Jenny Widingsjö har designat och låtit tillverka den av pärlor. Om du inte tänkte rusa på närmsta affär och köpa pärlor för att tillverka själv, så kan du hitta den här.

lördag, oktober 20, 2007

Billig matta

Surfade runt lite och hamnade hos Ellos, måste medge att jag blev positivt överraskad. Ellos har alltid varit förknippad med tråkigt postorder med sisådär design och kvalité. Jag har fått en lite annan inställning nu. Eller vi får se, om jag blir nöjd, när jag får hem mattan jag beställde. Riktigt billig, fick dessutom 50% eftersom det var första gången jag shoppade. En ryamatta med en diameter på 130 för 245 kr. Det tycker jag är ett riktigt kap.

fredag, oktober 19, 2007

Trevlig helg

Nu är det helg och jag har ledigt (så härligt). I kväll hade vi grannar på middag, lite vin och trevligt prat. I morgon blir det en tur på stan med familjen, lite shopping och gofika på nått café.

De läckra vägghängda ljusstakarna hittade jag bland nyheterna på Designonline.

måndag, oktober 15, 2007

Fin skål till vinterns apelsiner

En mycket fin skål, som skulle passa fin på mitt köksbord. Den får gärna vara fylld med saftiga apelsiner. Ni kan hitta den här.

Lite homestyling i dotters rum

Dotter har fått en fin tavla att ha i sitt rum. För tavlans skull köpte vi en tavellist. Vi fixade och donade och vips så har dotter fått lite dekoration bakom sängen. Mysigt va?

söndag, oktober 14, 2007

Den vill jag ha!

Ska bara vänta på lite kosing, så slår jag till och köper den sedan! Ni kan hitta den här.

Har blivit många kappor på bild, men är inne i en intensiv kappletar period. Nu har jag hittat min kappa och lovar att snart återgå till inredningsbilder igen.

torsdag, oktober 11, 2007

Mycket buff sista tiden

Ni får ursäkta att det blivit lite dåligt med bloggande sista två veckorna, men jag har jobbat mest hela tiden. Mycket sjukdom och andra luckor har gjort att det blivit fyra extra pass på två veckor. Bra att få "buffa bort" lite tid, vi har tre tre schema, men inte så kul för familjen.

Är rätt så trött och slut i huvudet nu, så det blir nog tidigt i säng i kväll. Jag hoppas på söta drömmar. Det fina väggordet kan ni hitta här.

PS: Grattis lillkusinen!

måndag, oktober 08, 2007

Jag behöver en ny vinterjacka

Vad tycker ni om den här?
Kanske den här?
Vad tycks om den här då?

Mycket svart, men det är ju lättast att kombinera annat med.

En riktigt ful stol

Jag gillar stolar, gärna i lite annorlunda design, men den här stolen är bara så gräsligt ful. Eller vad tycker ni. Om någon är intresserad av att veta var man kan köpa den, titta här.

torsdag, oktober 04, 2007

LIAN

Fin fint tyg designat av Sara Ödman. Tyget heter LIAN och ni kan hitta det här.

PS: Ändrade texten eftersom de helt plötsligt bytt namn på tyget...

Servetter

Jag har blivit utmanad av Linda att visa upp min servettsamling. Det blir inga blider. Jag har ingen samling, köper till varje tillfälle och sedan tar de slut. Men nu har jag blivit inspirerad av många samlingar av servetter. Nästa gång jag tar mig en tur på stan, ska jag börja samla på mig servetter i massor.

Kanelbullens dag

I dag är det kanelbullens dag, om någon nu har missat det. I dag ska alla duktiga mammor och pappor baka härligt goda kanelbullar och känna sig riktigt stolta över att de lyckats fåtill fina gyllenbruna, lagom luftiga bullar. Jag har gett upp det där med att baka bullar, mina bullar blir endera torra, platta, degiga eller hårda. Jag är ingen bullmamma, kommer aldrig att bli någon heller. Jag köper mina bullar i affären. Men firat kanelbullens dag har vi gjort, med köpta bullar, för kanelbullar är ju det bästa fikabröd som finns.

onsdag, oktober 03, 2007

Vår utslitna gamla soffa

Har sett sina bästa dagar. Vällingfläckar, chokladfläckar, vinfläckar, fruktfläckar....kort och gott många fläckar som inte längre går att tvätta bort. Och har vänt på alla kuddar flera gånger, så det går inte att dölja fläckarna längre. Men i dag fick jag värsta braiga tipset av Sara. Bemz har ju hur många fina soffklädslar som hellst. Dessutom till kanonpris. Gillade den här rutiga klädseln i svart.

tisdag, oktober 02, 2007

Musik i mina öron

Är så nöjd med mitt senaste inköp. En nu mobil med mp3 och kamera. Jag kan ta bra spontana bilder på allt möjligt fint. Men det bästa är nog mp3'n, Lasse i mina öron hela förmiddagen. Hans nya skiva är helt underbar!